Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pot Still Festival (zaterdagmiddag)

6 oktober 13:00 - 16:00

€35

Het Pot Still Festival is een laagdrempelige en ontspannen manier om in contact te komen met de beste gedistilleerde dranken en de daadwerkelijke producenten hiervan. Het is niet nodig om een kenner te zijn van een bepaald product. Je krijgt tijdens de sessies voldoende de tijd om diverse producten te proeven en met elkaar te vergelijken.

 

Elk jaar weer proberen wij een mooie brede selectie van kwaliteitsmerken met topproducten samen te stellen. Vaak hebben we tevens primeurs of nieuwe merken op dit festival. Ons festival richt zich op producten zoals whisky, cognac, armagnac, eau-de-vie en grappa, maar ook (Franse) likeuren, jenever en ander gedistilleerd. Voorwaarde: het moet op een eerlijke, niet-industriële manier geproduceerd zijn met de nadruk op topkwaliteit.

 

Dit festival verheugt zich in een groeiende belangstelling. Steeds meer mensen willen goed geïnformeerd zijn om weloverwogen keuzes te kunnen maken als het gaat om gedistilleerde drank van kwaliteit. Dit festival is de unieke gelegenheid om een overzicht te krijgen, nieuwe producten te ontdekken en voor jezelf te proeven wat er in Nederland op dit gebied te koop is. Wees er snel bij en boek op tijd kaarten (zie de website). Ook is er ieder jaar een bijzondere festivalbotteling (whisky) te koop.

Gegevens

Datum:
6 oktober
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€35
Evenement Categorie:
Website:
http://potstillfestival.com/kaarten.htm

Organisator

Groothandel van Wees
Website:
http://vanweesholland.com/

Locatie

Amersfoort: Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
Amersfoort, Utrecht 3818 KG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
(033) 4678700
Website:
http://www.leerhotelhetklooster.nl/